Home » Dag 6

Archief

Dag 6

Verslag

Deze ochtend waren de regenwolken verdwenen en zagen we dat het zonnetje hard z’n best deed om door de wolken te breken. Het weer was schitterend voor onze laatste dag!

Deze ochtend kregen we aan het ontbijtbuffet een zacht gekookt eitje. Daarna trokken we met z’n allen naar de pistes om nog een laatste keer te genieten van het skiën. Na afloop kreeg iedereen een diploma. We zijn fier op jullie kinderen. Wij hoorden enkel positieve commentaren. Enkele gevorderden behaalden de ‘bronzen’ medaille.

Na de balletjes met kriekjes en puree maakten we even tijd om onze koffers te maken. Dit ging vlot dus trokken we er met z’n allen nog eens op uit. Sleeën, sneeuwballengevecht, sneeuwmannen maken… Een leuke afsluiter van onze prachtige week in de Alpen.

Op dit moment zijn de kinderen nog een douche aan het nemen en straks schuiven we in het restaurant nog eens aan voor ons laatste avondmaal in Valmeinier. Op het menu staat lasagne. We zullen daarna ook nog onze picknick maken voor op de bus.

Omstreeks 19.30 uur mogen we de bagage in de bus laden en om 20.00 uur vatten we onze terugtocht aan naar België.

Morgenochtend zullen regelmatig berichtjes verschijnen over de terugreis onder Teksten => Terug. Dit kan al vanaf 6.00 uur. Daar zal ook het verwachte uur van aankomst op De Vesten verschijnen.

 

Beste ouders, vrienden, familie …

Wij zijn énorm trots op uw kinderen! Hun inzet, hun doorzettingsvermogen, hun vriendschap … hebben er mede voor gezorgd dat ook wij een onvergetelijke week in de bergen hebben beleefd! Wij kregen vaak te horen dat we met een heel toffe en vriendelijke ‘bende’ op stap zijn en dit doet ons natuurlijk veel plezier!

Vele groetjes,

Meester Elias, meester Lothar, juf Eveline en juf Leen.