Home » Geen categorie » >> Draag een dikke trui en maak het verschil

Archief

>> Draag een dikke trui en maak het verschil

Draag jouw steentje bij aan een duurzame klimaatoplossing

De meest duurzame klimaatoplossing is de energie die we niet meer verbruiken. Zo komt er geen CO2 meer in de atmosfeer. De verwarming met één graad verminderen, bespaart 6% energie en CO2. Niet één dag per jaar, maar het hele jaar door.
En de dikke trui is actueler dan ooit! Omdat we in deze coronatijden binnenruimtes goed moeten verluchten en ventileren, staan ramen en deuren vaak open. We kleden ons dus best goed. Isoleer dus eerst je lichaam! 

Ons lichaam, onze warmtebron

Ons lichaam produceert heel wat warmte. Maar bij alle tips om energie te besparen, wordt het isoleren van onze eigen warmtebron vaak over het hoofd gezien. We isoleren onze eigen warmtebron best zo goed mogelijk met geschikte kledij.

Dikke truien en slimme truien

Een dikke trui helpt zeker. Wat nog beter is: kleed je in “laagjes”. Er is grote technologische vooruitgang op het vlak van ‘slimme thermische kledij’ die dun en licht is, én goed isoleert. Zo wordt de dikke trui een slimme trui. 
Thermische kledij isoleert zo goed omdat ze strak rond het lichaam past. Daardoor kan de lucht die door het lichaam opgewarmd is, moeilijk ontsnappen.

Doe jij mee? 

Wie showt zo’n mooie dikke truien nu niet graag? 😉