Home » Dag 6

Archief

Gastenboek

 • Nico Smolders / 4 februari 2020:
  Hallo juffen en meesters, Hartelijk dank voor onze kinderen zo een fantastische week te laten beleven. Ik hoor hier alleen hoe tof en leuk wel... »
 • ysaline / 4 februari 2020:
  dag juffen en meesters i ben terug thuis en zou jullie heel hard willen bedanken voor deze reis groetjes ysaline »
 • Kim / 4 februari 2020:
  Bedankt juffen en meesters om Lana, die ik intussen al een dikke knuffel heb kunnen geven, en alle klasgenootjes een toffe, onvergetelijke skivakantie te bezorgen!!... »
 • Nathalie / 3 februari 2020:
  Dag lieve muize Veilige reis terug!!!! Dikke zoeniewoenies van je moemoes »
 • ingrid en marc / 3 februari 2020:
  dag kyrat'je, als je dit leest zit je waarschijnlijk al op de bus, wens jullie allen een veilige terugreis xxx zie op de foto's dat... »
 • Kelly kevin kyrani en Kyenta / 3 februari 2020:
  Beste juffen en meesters 😊 Bedankt om zo zorg te dragen voor onze kindjes jullie zijn echt 1 voor 1 toppers we hebben hier thuis... »
 • Kelly kevin kyrani en Kyenta / 3 februari 2020:
  ❤❤❤ Dag kyratje ❤❤❤ We hopen met ons allen hier bij jouw thuis dat je ervan genoten hebt.. helaas komen aan alle schone liedjes een... »
 • Eefje Coppens / 3 februari 2020:
  Lieve sneeuwklassers, Waarschijnlijk blijven jullie liever nog wat langer in Valmeinier... Het zag er weer fantastisch uit! Helaas zit jullie sneeuwklasavontuur er bijna op. Vannacht... »
 • Julie Buse / 3 februari 2020:
  Nog een paar uurtjes en jullie vertrekken Wat ben ik blij Je gaat ons alles mogen vertellen rond deze ervaring en wij gaan dan volgend... »
 • Hélène de Geus / 3 februari 2020:
  💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Lieve Ysaline en vrienden,heeft er iemand al iets gebroken? Mama,papa en ik hebben pannenkoeken gebakken en er zijn nog over voor jou! We wensen... »

Dag 6

Verslag

Deze ochtend waren de regenwolken verdwenen en zagen we dat het zonnetje hard z’n best deed om door de wolken te breken. Het weer was schitterend voor onze laatste dag!

Deze ochtend kregen we aan het ontbijtbuffet een zacht gekookt eitje. Daarna trokken we met z’n allen naar de pistes om nog een laatste keer te genieten van het skiën. Na afloop kreeg iedereen een diploma. We zijn fier op jullie kinderen. Wij hoorden enkel positieve commentaren. Enkele gevorderden behaalden de ‘bronzen’ medaille.

Na de balletjes met kriekjes en puree maakten we even tijd om onze koffers te maken. Dit ging vlot dus trokken we er met z’n allen nog eens op uit. Sleeën, sneeuwballengevecht, sneeuwmannen maken… Een leuke afsluiter van onze prachtige week in de Alpen.

Op dit moment zijn de kinderen nog een douche aan het nemen en straks schuiven we in het restaurant nog eens aan voor ons laatste avondmaal in Valmeinier. Op het menu staat lasagne. We zullen daarna ook nog onze picknick maken voor op de bus.

Omstreeks 19.30 uur mogen we de bagage in de bus laden en om 20.00 uur vatten we onze terugtocht aan naar België.

Morgenochtend zullen regelmatig berichtjes verschijnen over de terugreis onder Teksten => Terug. Dit kan al vanaf 6.00 uur. Daar zal ook het verwachte uur van aankomst op De Vesten verschijnen.

 

Beste ouders, vrienden, familie …

Wij zijn énorm trots op uw kinderen! Hun inzet, hun doorzettingsvermogen, hun vriendschap … hebben er mede voor gezorgd dat ook wij een onvergetelijke week in de bergen hebben beleefd! Wij kregen vaak te horen dat we met een heel toffe en vriendelijke ‘bende’ op stap zijn en dit doet ons natuurlijk veel plezier!

Vele groetjes,

Meester Elias, meester Lothar, juf Eveline en juf Leen.